Hoofdgerechten

PASTA

PASTA SPEK / HAM / KAAS

21

PASTA SCAMPI / SESAM / SOYA

26

VLEESGERECHTEN

FILET AMERICAIN

29

BROCHETTE VAN KIPFILET

29

KONINGINNEHAPJE vol-au-vent

28

HAMMETJE MET ZACHTE MOSTERD

29

FILET PUR-OSSEHAAS "IERSE ANGUS"

33

ENTRECOTE "SCOTTONA PIEMONETESE"

39

SAUZEN

GRAANMOSTERD

4

DIANA (champignons / dragon / tomaat)

VERSE BEARNAISE

PEPER (groene / gebroken)

CHAMPIGNONS (room / natuur)

ROQUEFORT (blauwe kaas)

CROSSE & BLACKWELL (pickles)

PROVENCALE (tomaat / paprika)

DUIVELSAUS (pikante provencale room)

CHARON (getomatiseerde béarnaise)

AL DEZE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN SLAATJE EN FRIETJES / KROKETTEN / GRATIN / AARDAPPEL IN DE SHIL

VISGERECHTEN

GEBAKKEN ZEETONG MET PETERSELIE BOTER EN CITROEN

36

KABELJAUWFILET MET VERSE TOMATENCOULI / BASILICUM / GEFRUITE UIRINGEN

36

KABELJAUWFILET MET MOUSSELINESAUS / GRIJZE GARNALEN

36

GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET GARNAALSAUS

36

ZALM MET JULLIENNE GROENTJES / GRIJZE GARNALEN / BLANKE BOTER

33

ZALM MET ZACHTE MOSTERDSAUS

33

ZALM MET VERSE BEARNAISE

33

SCAMPI MET LOOK / DRAGON / COGNAC / PIKANT / CURRY / KRUIDENBOTER / RICARD

30

ALLE GERECHTEN WORDEN GEBAKKEN IN BOTER EN GESERVEERD MET WARME SEIZOENSGROENTEN
KEUZE TUSSEN FRIETJES / KROKETTEN / PUREE / GRATIN / AARDAPPEL IN DE SCHIL